Известие

Collapse
No announcement yet.

Lancia Lybra

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Lancia Lybra

Колеги наскоро питах за мнение за Алфа 166. Сега искаm да сондирам и впечатления за Ланча Либра. Това е рядка кола, но също ме кефи много. Нова е, много богато оборудвана(има и цветен дисплей-същия като на 166), същите двигатели като на Алфа е без 2,0, ама дизелите са същите.Абе въобще готина е. Малко е с ретро консервативен стил, но е симпатична няма спор. Проблема с кражбата отпада автоматично. А и това че не е търсена кола си има и предимстава-цената. Кажете ми друга толкова добре оборудвана кола от 00-04 г. с двигател комън рейл и цена от порядъка на 14-16000 лв. Справка мобиле.бг
    Абе направо си е супер колата. Я сега да чуя и вас Колеги. Малко ме съмнява някои да е карал такава. Ама все пак-знае ли се!?
    sigpic"
    Има много добри спортни коли на пътя...Знам, изпреварвам ги през цялото време"

ами да, ако го пуснеш това мнение във форума на Ланча, ще имаш по-голям шанс

http://www.lancia-bg.com/forum/
    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

за 14-16 ше си земеш супер перфектна 166ца

Либра е в класа на 156, все пак

ако искаш 166 клас - е ти Тезис
      '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
      '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
      '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Тезис ама съм строителен инженер все пак, а не банкер!
        Капата също ме кефи ама няма борд комп. който да отчита момментния и среден разход, а за мен това е важно.
        sigpic"

Comment

Първоначално публикувано от Gecata
          Тезис ама съм строителен инженер все пак, а не банкер!
          Капата също ме кефи ама няма борд комп. който да отчита момментния и среден разход, а за мен това е важно.
          Демек си скръндза и ще зяпаш само в борд компютъра да видиш някое по-малко число
          Alfa156 Against All

Comment

Демек обичам да съм сигурен колко точно литра имам в резервоара, щото много не вярвам на стрелките-патил съм си.
            ....ако бех скръндза щех да си зема Жълт Голф 2 1.6 Д- двувратка и с него да се бегам с икарусите по Цариградското колкото и да са намалели
            Поздрави!
            sigpic"

Comment

Първоначално публикувано от Gecata
              Демек обичам да съм сигурен колко точно литра имам в резервоара, щото много не вярвам на стрелките-патил съм си.
              ....ако бех скръндза щех да си зема Жълт Голф 2 1.6 Д- двувратка и с него да се бегам с икарусите по Цариградското колкото и да са намалели
              Поздрави!
              Мойто шевче има Jeep Grand Cherokee - и стрелката на резервоара заспива плътно в ляво , борд-а показва 0 км to empty и Джипчето си минава още 20-30км(градско)и тогава го зарежда.На 1 авер борда му показва 70 км още(пасат) и след 10 км заби на 0 и не мръдна оттам.3-ти познат (опел) показва разход 13 градско и за 20 лв минава 50 км .Не може да се вярва на борд комп.Дано при Италянските да не е така. УСПЕХ.
              Като ти изгасне 1-2 пъти колата ще знаеш кое отчита вярно и кое не.
              Alfa156 Against All

Comment

При подобни изцеждания на резервоара човек може само проблеми да си докара. Остане ли на една четвърт- пълниш!
                ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Симпатична е Ланчата, ама ако е Комби и ДиЗел
                  Няма да сбъркаш, ако си я купиш.АЗ лично, бих вЗел обаче 166 2000год. ЖТД

Comment

Working...
                  X